MastERPiece Hibajegy ablak

Innen: Szoftver Messiás Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az ablak a mastERPiece vállalatirányítási rendszer ügyfélkapcsolati (CRM) moduljának a része.

Ezen az ablakon vannak a hibajegyek.

Crm hibajegy.jpg

A hibajegyek a hibakezelés alapelemei. A vevők illetve az alvállalkozók a hibabejelentő web-es felületen keresztül hozhatnak létre hibajegyeket. A hibajegy létrehozásakor meg kell adniuk a hiba kategóriáját, egy tárgyat és egy hosszabb szöveges leírást a hibáról. Amikor a hibajegy létrejön, kap egy egyedi sorszámot. Ezután a hibajegyhez a beküldő fél és az ügyfélszolgálat bejegyzéseket adhat hozzá. Egy párbeszéd alakul ki. Ennek végén a hibajegy lezárul, és a hibából egy vagy több munkalap lehet fölvéve.

Üzleti objektum folyamat kezeléssel

Az ezen az ablakon megjelenő tételek a folyamatkezelő rendszer részei. A folyamatkezeléshez tartozó vezérlőelemek egy külön fülön kaptak helyet, amely az alábbihoz hasonlóan néz ki:


Tab folyamat.jpg


A folyamatkezelésben részt vevő elem mindig rendelkezik egy aktuális állapottal (státusz). Valamikor volt egy kezdő állapota, és a folyamat végén lezárt állapotba jut. Két állapot közötti váltás az úgynevezett állapot átmenet. Az átmenetek feltételekhez vannak kötve. A feltételek között szerepelnek a következők:

  • Melyik forrás állapotból
  • Melyik cél állapotba
  • Ki viheti át a folyamatot

Lehetnek egyéb feltételek is, amelyek főleg az elem tartalmára vonatkoznak. Az ablakhoz tartozó folyamat bővebb leírását csak akkor értheti meg teljes mértékben, ha előbb elolvassa és megérti a beépített folyamatkezelő motor dokumentációját.

A hibajegyek folyamata

Ez a leírás még nem készült el (folyamatban).

Az ablak működésének általános leírása

Ez az ablak egy általános adat karbantartó ablak. A használatával kapcsolatbna lásd az Általános adatszerkesztő ablak cikket.